הליקובקטור וטיפול אלטרנטיבי בגזים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/07/2009 | 15:27 | מאת: שלומית

שלום... הנני בת 42. אובחנתי כחולת חיידק הליקובקטור בקיבה, ובקע בסרעפת. הנני מטופלת באומפרדקס. הסתבר שאומפרדקס יוצר בעיות בספיגת B-12, ואני מקבלת גם B-12. אסור לי לקבל אנטיביוטיקה. (לא מנסיבות של אלרגיה. אלא כדי שהגוף יתחזק. אני מקבלת אנטיביוטיקה רק כשיש דלקות חריפות בגרון ודומיהן). רציתי לברר האם יש אפשרות לטפל בצורה אלטרנטיבית בתופעות התנפחות הקיבה, והגזים כדי להקל? האם יש טיפול נוסף מעבר לאומפרדקס, שיכול לצמצם את ההתקפים של הקיבה? האם קיים טיפול טבעי להקל על בעיית הגזים? בתודה מראש, שלומית

שלום רב יש חד משמעית אין סוף דרכים להתמודדות עם מכלול הבעיות שאת מציינת. בניגוד לרפואה פנימית רגילה שבה מטפלים במחלה - ברפואה משלימה מטפלים בחולה --ולכן יש להתאים את הטיפול לכל מטופל ומטופל!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת