DLH גבוה וממשיך לעלות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/07/2009 | 21:57 | מאת: אירית

שלום אמא בת 86.לאחר בירורים רבים לא ברור במה חלתה.LDH עלה מעל 1000 וממשיך לעלות.טמפרטורת הגוף "משחקת" בין 37 ל- 38 מעלות.הרגשה כללית של חולי, שבועיים רצופים ללא שינוי.CT ראש,חזה ובטן לא מצביעים על משהו העלול לגרום לתופעה.חולשה כללית מאד בולטת המשולבת עם מצב רוח מאד ירוד וחוסר תיאבון. כל רעיון יתקבל בברכה תודה בת מודאגת וחסרת אונים

שלום ה- LDH זהו אנזים לא ספציפי ועליתו מרמזת על קיום מחלה ותו לא. יש חשד לתהליך זיהומי אולי אבצסס טו למחלה גידולית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת