סיוע באיבחון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/07/2009 | 19:14 | מאת: חגית

שלום רב,אני סובלת מסחרחורות קבועות מזה שנים ,כמו כן הצטרפו לכך עוד המון תופעות חולשה איומה עד כדי חוסר יכולת ללכת,רעד בגוף ביידים ורגליים בעיקר הרגשת עילפון הרגשה רעה לחץ בחזה מעין צביטות שהולכות וחוזרות ולעיתים מעין ניצנוץ בראה(ראיית נקודות אור קטנות שהולכות ומכסות את שדה הראיה). עשיתי בירורים שכללו בדיקות דם מקיפות סיטי מוח בדיקה קרדייאלית(אקו ,והולטר),די נואשתי מנושא הבירורים.איכות החיים שלי ירודה בשל הסחרחורות והחולשה זה מונע ממני חיים תקינים מה עושים?

שלום מי זו את??!! לא מטפלים כך מבלי לקבל פרטים מירביים לגבי המטופל. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת