חד -נס רמת הגולן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

31/07/2009 | 08:35 | מאת: קרן

שלום לפני מספר חודשים איבחנו לבעלי מחלת הבכצ'ט. הוא סובל מכאבים חזקים חוסר יכולת תפקוד. הוא מטופל בבית חולים הדסה הר הצופים, לאחר שהיה בעין כרם. כל הבדיקות שהוא עובר יוצאות תקינות וכל הכדורים שהוא לוקח לא עוזרות לו. מה אפשר עוד לנסות לעזור לו לאזן לו את מערכת החיסון.בבקשה תחזרו אלי אני כבר מיואשת. תודה.

שלום ישנם דרכים רבות לטיפול בבעלך. עליך לקבוע תור מסודר ולהביא הבעל עם כל המסמכים הרפואיים ונתאים לו טיפול אפקטיבי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת