אוזון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/08/2009 | 23:37 | מאת: בני

היי דוק, איך שותים אוזון? המכשיר יכול להכין מהמים אוזון ופשוט שותים באותו רגע לפני שזה מתנדף? האם משנה מה הכוח של המכשיר? תוכל להדריך אותי מה עושים בשביל לרכוש מכשיר ולהשתמש(סוגי מכשירים מומלצים וכו')? שתייה של מי אוזון לא תהרוג חיידקים טובים בעיכול מה שיגרום בעצם לשגשוג של קנדידה ולא להפך? ושאלה אחרונה,אפשר להכין מי אוזון בגיגית ולשבת שם על מנת לטפל בפילונידל סינוס? מקווה שתוכל לענות על השאלות, תודה רבה בברכה, בני

שלום אתה בחור חכם.היו לי כבר לא מעט מקרים מוצלחים לטיפול בפילונידל סינוס עם מי אוזון. הבעיה שלא מספיק אוזון אלא גם ריכוך היציאות שינוי חומציות היציאות ותכשיר בשם קוליביוגן. נכון שתית מי אוזון מחסלת פלורה נורמלית ולכן יש במקביל להשלים עם טיפול בחיידקים טובים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת