גם אני מצתרף לשאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/08/2009 | 11:41 | מאת: שלום

אז ככה אני בן 19 אני רזה אבל לא מאוד (רגיל) אוכל בשר ועוף ירקות מדי פעם הבעיה. שאני הולך כמה דקות ברגל. אני מרגיש עייפות. וגם סתם ככה במהלך היום אין לי כוח לצאת מהבית (אפילו לא ללכת למכולת) עשיתי בדיקת בלוטת התריס יצא בסדר וויטמין B12 לא היה טוב היה חסר (אני לוקח B12 כבר חודש 3 פעמיים בשבוע כל פעם כדור) ואני לא מרגיש שיפור עדיין אני תשוש מה יכולה להיות הבעיה?

04/08/2009 | 11:51 | מאת: נ"ב

נ"ב אני גם מאוד עצבני בזמן האחרון

04/08/2009 | 11:52 | מאת: נב

נ"ב אני גם עצבני מאוד בזמן האחרון

שלום הבעיה היא שתוספת ויטמין זה דרך הפה לא עוזרת שכן יש לך קרוב לוודאי בעיות בספיגה והפתרון זה או זריקות או אינפוזיות. מנסיוני אם חסר וויטמין B 12 יש גם חוסר במרכיבים וויטמינרים נוספים. בדרך כלל במקרה כמו שלך אני עושה אינפוזיה עם כל הוויטמינים והמינרלים ובמקרים רבים יש שיפור בתוצאה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת