אוזון המשך להמשך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/08/2009 | 18:29 | מאת: בני

היי דוק, במקרה שלי יספיק רק האוזון בלי שינוי תזונתי כי הפילונידל היה בעצם הזנב ולא קשור ליציאות... בכל מקרה אני רוצה לקבל מידע לגביי הטיפול והמכשיר וכדומה אבל נראה לי שזה יהיה ארוך מדי לפורום הזה, האם יש דרך ליצור קשר למרפאה שלך או למייל פרטי או משהו בסגנון להמשך בירור על טיפולי אוזון? תודה, בני שם בדוי

שלום לא מקובל לטפל דרך האינטרנט. דר דיין

05/08/2009 | 00:02 | מאת: בני

זה מה שאמרתי, שמה שאני רוצה ארוך מדי לפורום.. ואם יש דרך ליצור קשר בצורה אחרת על מנת לברר על טיפול?... לענות על יותר משאלה אחת בלי כסף קשה לכם אבל אה..

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת