שימוש בקואנזים Q 10

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/08/2009 | 08:09 | מאת: ברלה

שלום דר' דיין! אני בן 60 ,סובל מיתר לחץ דם ומטופל בנורמיטן,אנלדקס ודיזותיאזיד לאיזון. כמו כן מטופל בסימבוקור להורדת כולסטרול.לפני 6 שנים עברתי ניתוח להסרת הערמונית עקב גידול סרטני ונמצא כל העת במעקב PSA .גובה-1.90 ,משקל-105 ק"ג.במשך תקופה ארוכה אני נוטל Q 10 במינון 150 מ"ג אחד ליום.הומלץ לי עקב גודלי וגילי לעבור למינון של 300 מ"ג,אחד ליום. מבקש לקבל דעתך בנוגע לצריכת Q 10 בכלל בהקשר לנטילת תרופות לאיזון לחץ דם והורדת כולסטרול ודעתך לגבי הגדלת המינון. תודה מראש,בברכה ברלה

שלום אין לי מה להעיר לגבי התרופות. נראה לי שאם תוכל לרדת במשקל תוכל לחסוך חלק מהם. יש הרבה בהמלצה לגבי הינון הקואנזים. ניתן להשיג בארצות הברית כדטרי 300 מג במחיר הרבה יותר זול מהארץ. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת