טרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/08/2009 | 11:30 | מאת: א.א

באוקטובר היה לי התקף שכלל חוסר יכולת ללכת ברגל ימין ואיבוד שיווי משקל. מאז הליכתי אינה יציבה. כשטופלתי בדיקור הליכתי חזרה להיות מושלמת אולם זה לא היה מחזיק מעמד הרבה זמן- חצי יום, יום, יומיים גג. מכאן הבנתי שהעצב ברגל נפגע אך לא מת. האים יש לך טיפול להציע לי לשיפור ההליכה ברגל ובעצם לטיפול שיציל את העצב ברגל? האם טיפול באוזון יכול לעזור ולכמה זמן? תודה:-)

שלום מומלץ מאד נסיון טיפולי באוזון. יש מקום לנסות 8 עד 10 טיפולים.אין לי סטטיסטיקה לגבי סיכויי הצלחה אך הייתי ממליץ לנסות בהקדם. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת