עייפות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/08/2009 | 21:37 | מאת: תום

לאחר שכתבתי לך לפני מספר ימים ואמרת לי שהעייפות הממושכת יכולה להיות ויראלית עשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות למעט: EBV.EBNA 23 positive CMV IgG positive>2.5 CMV IgM negative מה זה אומר והאם בגלל זה אני תקופה ארוכה עייף וחסר אנרגיה והאם כדאי לערוך עוד בדיקות. והכי חשוב מה הטיפול,כי אני מתחיל לימודים אקדמאיים ואני חייב להתאושש. תודה.

שלום שתי בדיקות אלו מתייחסות לזיהום ווירלי כנראה ישן . מדובר בזיהום בוירוס CMV ומחלת הנשיקה שאין לי מספיק נתונים לגבי היותה ישנה , חדשה או אקטיבית. יש מקום לבדוק תרבית צואה לקנדידה. יש מקום לבצע עוד בדיקות ואולי נסיון טיפולי באוזון. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת