פילונידל סינוס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/08/2009 | 16:58 | מאת: מרק עוף

שלום דוקטור, חיפשתי על טיפולים לפילונידל וראיתי פה בפורום משהו על טיפולים במים עם אוזון, אני רואה גם שזה נושא פופולארי עכשיו האוזון והשאלה שלי היא איך מתבצע הטיפול באוזון לסינוס פילונידלי? האם אפשר לשבת בתוך מי אוזון באמבטייה או שההחדרה היא שונה? ועוד דבר, הבנתי שאם מחכים יותר מזמן מסויים האוזון נהפך לחמצן, האם החמצן הוא זה שמרפא או שדווקא האוזון וצריך להשתמש בזה לפני שהאוזון נהפך לחמצן? פשוט שמעתי איפשהו שאוזון רעיל לנשימה ולא ברור לי איך אפשר לשתות או לשים על העור משהו רעיל, אודה לך על התייחסותך לנושא ולשאלותיי, תודה ויום טוב.

שלום אוזון בריכוז גבוה רעיל לאפיטל מערכת הנשימה בלבד. בפילונידל סינוס הייתי מטפל באמבטיות ישיבה במי אוזון בנלווה למשחת אוזון. לגבי שאר השאלות - קרא באתר (יש סרט מצורף) ואם ישארו שאלות אשמח לענות. דר דיין

14/08/2009 | 03:31 | מאת: מרק עוף

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת