ברונכיט

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/08/2009 | 18:55 | מאת: עינת

אני בת 30 סובלת מברונכיט כל 3 חודשים חום שיעול ציפצופים מטופלת באנלציות סטרואידים ואנטיביוטיקה אחר זה עובר וחוזר שוב ויש לי כל הזמן שיעול כרוני עם ציפצופים מדי פעם יש לציין שככה אני כבר שנתיים ובדקו אסטמה ושללו ועכשיו אני הולכת לכיוון האלרגיה יש לציין שיש לי גם השימוטו זפק בבלוטת התריס וכרתו לי חצי אונה עקב דחיקה של קנה הנשימה ומטופלת באלטרוקסין ועדיין זה חוזר על עצמו איך אני יכולה לחזק את מערכת החיסון ולא לחלות בדלקות חוזרות

שלום בגדול - אין ספק שזהוא הכיוון שאליו את צריכה לחתור. לא ניתן לפרט פרטי טיפול - שכן כפי שכבר כתבתי ברפואה מסוג אחר מטפלים בחולנ ולא במחלה ולכן אין תרופה לכל מחלה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת