פילונידל סינוס - המשך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/08/2009 | 13:01 | מאת: מרק עוף

היי דוק, בהמשך לשאלותיי על פילונידל סינוס ואוזון, נותרה לי שאלה אחת: האוזון יכול לרפא דלקות לפי מה שהבנתי ממך אבל הרופאים טוענים שבפילונידל סינוס המוקד הוא זיהום עקב שערה הפוכה ולכן אם לא נסיר את המוקד האיזור יישאר מזוהם, והאוזון יכול רק להשפיע על הדלקת שנוצרה במקום אבל לא על מוקד הדלקת, אודה לך אם תתייחס לנושא.. נ.ב - האינטואיצייה שלי דווקא כן בעד האוזון, נשמע כאילו זה רעיון לא רע לפילונידל. תודה, מרק עוף

שלום בגדול אתה צודק. יש מקום קודם כל לרפא הדלקת ואז נראה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת