דלקת בדרכי השתן וחום ממושך,יש קשר?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/08/2009 | 22:51 | מאת: יעקב

שלום רב, בבדיקת שתן שעשיתי התקבלה התוצאה הבאה: ====================================== הודעות לבדיקת Urine Culture Vitek Escherichia coli 100,000 CFU/ml - גדול מ ====================================== אני מבין שהתגלה אצלי החיידק הנ"ל. שאלתי היא האם החיידק הנ"ל יכול לגרום לחום ממושך שנמשך כ-3 שבועות? במשך 3 שבועות יש לי חום לסירוגין שהגיע עד 40 וחולשה רצינית (תסמינים של שפעת) האם החיידק COLI יכול לגרום לתופעה של חום ממושך הרבה זמן? בנוסף בבדיקת דם התגלו אצלי התוצאות החריגות הבאות: ESR 1 hour = 84 mm/hr CRP = 4.6 mg/dl האם התוצאות הנ"ל הם כתוצאה מהדלקת בדרכי השתן? סליחה על האורך ותודה מראש על המענה.

שלום בדרך כלל מה ששכיח שכיח. קרוב לוודאי שמקור החום בזיהום בשתן. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת