פילונידל - אוזון

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/08/2009 | 19:36 | מאת: מרק עוף

דוקטור, מצטער על ריבוי השאלות אבל לא ברור לי כל כך הנושא, בתשובתך האחרונה אמרת לי שקודם כל יש לרפא את הדלקת, חשבתי שהאוזון הוא זה שירפא את זה.. אם קודם מרפאים את הדלקת בטיפול אחר אז מה אני צריך את האוזון בכלל? האם אתה מאמין או חושב ומנסיונך שניתן לרפא את הפילונידל באמצעות אוזון ולחסוך ע"י כך את הניתוח? אני יודע שמכיוון שמדובר פה על סוג של טיפול אלטרנטיבי אתה לא יכול לומר לי בוודאות שכן ולקחת אחריות אבל מעניינת אותי דעתך האישית בנושא או על סמך הצלחות שהיו לך בטיפול אוזון בפילונידל, שוב תודה ומקווה שזאת תיהיה שאלתי האחרונה, שבוע טוב

שלום לא נראה לי שאוזון לבד מספיק - אלא הוא חלק חשוב אך לא יחידי בטיפול. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת