מכשיר ביקום - ביורזוננס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/08/2009 | 10:59 | מאת: שירלי

ד"ר דיין שלום , עד כמה ניתן לסמוך על איבחון ע"י ביו רזוננס ? והאם הטיפול באמצעותו אכן יעיל בבעיות כמו קנדידה ,מערכת עיכול .ברור לי שזה צריך להיות בשילוב שיני תזונה ודברים אחרים ... אודה על תשובתך .

שלום המכשיר יעיל -אך תלוי במבצע הבדיקה ובמיומנותו. תמיד לא נסתמך רק על בדיקה אחת -אלא גם על התלונות הקליניות וכן על ממצאי המעבדה.. הטיפול חיב להיות משולב - אחרת אינו מוצלח. דר דיין

06/01/2010 | 18:17 | מאת: לירון

אם בדיקות מעבדה שיגרתיות לא אבחנו סוג של תפיל מסויים ובבדיקה ע"י מכשיר הביקום נמצא הטפיל, יש סיבה לחשוש מאמינות המכשיר?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת