הרצאה בנושא הומאופתיה תינוקות וילדים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/08/2009 | 11:18 | מאת: שלומי זילברמן

הנך מוזמן/ת להרצאה בנושא הומאופתיה תינוקות וילדים, ביום רביעי, 09-09-09, בשעה 2030. ההרצאה תעסוק בין השאר ב: - עקרונות ההומאופתיה. - כיצד לגדל ילדים בריאים יותר. - הומאופתיה כחלק בסיוע התפתחותו של התינוק. - חיסונים. - טיפים ייחודים בכל הקשור לתזונה, שינה ומניעת מחלות. - שאלות חופשיות. ההרצאה תתקיים בבבית הספר ללימודי הומאופתיה - כפר סירקין - פ"ת. הכניסה חופשית. יש צורך בהרשמה מוקדמת. 077-4106090

שלום מאד מומלץ!! ההומיאופתיה הקלסית והלא קלסית מאד יעילות בילדים ויכולות לחסוך טיפול תרופתי מיותר. דר דיין

04/09/2009 | 17:23 | מאת: עדי

שנה וחצי בזבזנו על הבל הבלים ששמו הומאופטיה עם פוליפים עד שהחלטנו ללכת להוצאתם ואחרי חודשיים הילד נראה כמו חדש. בגוגל מצאנו כי הומאופטיה לא משפיעה על מחלות תקישו את המשפט הזה ותקראו את המאמר.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת