רמת ויטמין D נמוכה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/09/2009 | 19:43 | מאת: מאיה

שלום , בת 42 ,בבדיקות דם נמצא שויטמין D נמוך ,(16 ng/ml ). אשמח אם תוכל להמליץ לי על תוסף איכותי ,האם נוזל עדיף ?ומהי הכמות שעליי לקחת ? תודה .מאיה

שלום חוסר בוויטמין ד מאד שכיח למרות התזונה והחשיפה לשמש . ברוב המקרים מתלווה לזה חסר בוויטמינים שומניים אחרים. יש לקנות בבית מרקחת טיפות וויטמין ד ולמשך תקופה ארוכה לצרוך 3 עד 4 טיפות אותן שמים על חתיכת לחם. דר דיין

12/09/2009 | 10:02 | מאת: 5 טיפות

אם אוסיף את טיפות הויטמין לכוס מים שאלגום לאחר ארוחה שכוללת קצת שומן זה לא מספיק טוב? למה לחם?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת