בדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/09/2009 | 09:11 | מאת: קובי

לאחר מס' בדיקות דם אחרות הרופא נתן לי לעשות בדיקת דם בגלל טוטסטרון נמוך בדיקת דם במרפאת אנדוקרינולגית באחד מבתי החולים כי במכבי לא עושים זאת בדיקה מסוג SHBG(sex human binding שאלתי היא : באם אני לוקח כבר למעלה כ-3 חודשים סימבסטין 20מ"ג פעם ביום , האם תיהיה לזה השפעה על תוצאת הבדיקה? האם להפסיק לפני הבדיקה וכמה זמן? או שלא אמורה להיות כלל השפעה על תוצאת הבדיקה כאשר אקח את הכדור? מה דעתך?

שלום בדקתי בספרות - וזה לא משפיע. אך לדעתי יש מקום להפסיק לפחות לחודש ואז לבדוק. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת