הסבר בבקשה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/09/2009 | 17:01 | מאת: גד

שלום רב לפני 10 שנים בערך התרגזתי על הבן שלי (בדרך כלל לא קורה ) ב1100 בלילה .י למחרת בבוקר איך שפתחתי העיניים החדר הסתובב לי בעיניים כמו שהייתי בקרוסלה דוערת .י מיד סגרתי עיניים , ממש הפחיד לפתוח אותם .י לא זוכר איך ומתי אבל הפסיק שכחתי מהקרוסלה הזו .י השבוע ביום ראשון היתה לי שיחת טלפון שהייתי עמום ומתוסקל אחריה . למחרת בבוקר שכחתי ממנה כנראה , הכל היה רגיל .אבל מעניין ביום שני היתה שיחה שחיכיתי לה . אמנם - רק - בסופה יצאה לטובה .ומענין שדווקא למחרת יום שלישי בבוקר שהתעוררתי (בניגוד אמנם למקרה לפני עשור)- רק שהסתובבתי במיטה מצד לצד החדר שוב נסע והסתובב יותר לאט,לא בפתיחת העיניים רק שהסתובבתי משכיבה מצד לצד .י שקמתי ומשך היום ,הכל היה תקין אין שום קרוסלה .י למחרת בבוקר עוד זכר קל מאד ובזה זה נגמר.י כנראה שייך לסטרס לרע ולטוב .י בקשותי:י 1) מה זה?אפשר הסבר מה קורה ,, . 2) האם אפשר למנוע?י 3) האם מסוכן?י 4)איך להתנהג אם יקרה שוב ?להתעלם? לעצום עיניים? לשכב? לקום.?י תודה דן בן 60 לחץ דם נמוך היתר בסדר

שלום לא להתעלם. הייתי עושה אקו לב ודופלר של עורקי הצוואר. יש מקום לעשות גם הולטר לב ולנסות לביים ריב במהלך ההולטר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת