ערכי בדיקת נשיפה לרגישות ללקטוז

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/09/2009 | 20:48 | מאת: מירית

שלום רב לפני מספר חודשים , בעקבות בעיות של כאבי בטן חוזרים וגזים, עברתי בדיקת נשיפה לרגישות ללקטוז, כמובן שצמתי 12 שעות לפני הבדיקה , ובבדיקה הראשונה שנעשתה לי, לפני ששתיתי את המשקה (בדיקה בסיסית) ערכי המימן שהיו לי , היו גבוהים מאוד, הבודקת שאלה אותי אם אני בטוחה שלא אכלתי שום דבר כי זה מאוד מוזר. לאחר מכן עברתי את הבדיקה ומאוד מהר זה היה ברור שיש לי רגישות גבוה ללקטוז. בזמנו לא יחסתי משמעות רבה , אך היום אחרי שהפסקתי לאכול מוצרי חלב, אני עדיין סובלת מגזים רבים במערכת העיכול. וחשבתי על מה שהיה באותה בדיקה והאם זה יכול להעיד על משהו אחר(עצם זה שהיו לי ערכים גבוהים של מימן לפני המשקה) אודה מאוד לתשובה

שלום הייתי מציע לבדוק צואה לפטריית הקנדידה בבית החולים אלישע בחיפה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת