סימפטומים שונים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/09/2009 | 00:21 | מאת: רותם

שלום רב, הנני בת 27 לפני כחצי שנה עברתי ניתוח לכריתת חצוצרה בגלל הריון חוץ רחמי ועד היום אני מרגישה בכאבים מדי פעם באיזור החצוצרות/שחלות-2 הצדדים. לפני כחודשיים הופיע אצלי אקנה על הפנים שהלך והחמיר יחד עם פריחות שהופיעו לסירוגין באיזורים שונים בגוף וגירודים מעצבנים. ובנוסף צריבה בנרתיק... האם יש קשר בין הסימפטומים השונים? האם יש קשר לניתוח, לרקע הורמונלי? ואם לא למה כן? תודה מראש.

שלום אין לי ספק שיש קשר בין כל התופעות. חייב לשבת איתך ולפתוח לך תיק רפואי כדי לנסות ולפתור את התעלומה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת