כנס השנה ברפואה משלימה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/06/2003 | 23:33 | מאת: דביר

דואר אלקטרוני : [email protected] רבותי זה הגיע הכנס השנה ברפואה משלימה יערך בכפר המכביה ב - 7.7.03 בכנס זה יושק מוצר חדש התחום האנטיאייג'ינג ,פוריות , ליבידו ותיפקוד מיני (מטעמי פירסומות אני מנוע מלפרסם את שמו) הכנס יערך על ידי אחד מהרופאים המובילים בארץ בתחום הרפואה בשיתוף עם מטפלת זוגיות בכירה מהרו מספר הכרטיסים מוגבל לפרטים נוספים והזמנת כרטיסים ניתן לפנות אלי במייל או בטלפון 058612826 דביר

שלום בתחום ה-Anti-Aging לצערי הרב אין בשלב זה כלום פרט ליחסי ציבור והולכת שולל. אשמח להודות כי טעיתי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת