כולסטרול גבוה ויתר קלציום בשתן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/09/2009 | 13:42 | מאת: מיכל

שלום רב, לאחרונה התגלתה אצלי אבן זעירה בגודל 3 מ"מ בכליה (בחלק העליון של הכליה) ע"י בדיקה שיגרתית באולטראסאונד. האורולוג שלי הפנה אותי לאיסוף. באיסוף התקבל קלציום גבוה- mg/24h 535.כמות כוללת של שתן באיסוף כמעט 2 ליטר.כמו כן mg/24h 192 MAGNESIUM- URINE 24h. בבדיקות הדם שלי הכל תקין פרט לכולסטרול: mg/dl 283.2, טריגליצרידים-175, LDL-181. אני חולת השימוטו מזה כ 10 שנים אך במצב מאוזן ללא נטילת הטרוקסין מעולם. כעת המצב מאוזן גם כן. ברצוני לדעת האם יש מניעה להכנס להריון על פי הבדיקות הללו? תודה רבה ושנה טובה!

שלום יש פחות מידי נתונים כדי לתת תשובהה וודאית ומהיממנה . בת כמה את ? דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת