רפלוקס וגסטריטיס קשה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/09/2009 | 14:39 | מאת: עודד

שלום רב, שמי עודד, בן 27. מזה כ4 שנים (ואף יותר) אני סובל מרפלוקס כרוני שגורם לי לכוויות בגרון ולדלקות במיתרי הקול. וכן מגסטריטיס - בהתחלה הופיעו כאבי בטן חזקים והתגלה אצלי HP חיובי, לאחר כמה חודשים הכאבים חלפו אך נותרתי עם קשיי עיכול. קיבלתי 2 פרוטוקולים לטיפול בHP - הראשון לא עזר וגם לאחר השני לא חשתי שיפור במצבי (בפעם השניה לא עשיתי בדיקה לHP כי לא הייתי מעוניין להתחיל פרוטוקול שלישי). בין הפרוטוקול הראשון לשני עברתי גסטרוסקופיה ונמצאה דלקת קשה בקיבה וחזרה של מרה לקיבה. מבחינת הריפלוקס - הרופא הבהיר לי שהברירות שלי זה או לקחת לנטון ככל שידרש או לעשות ניתוח - שתי אופציות שקשה לי לקבל. מבחינת הגסטריטיס - הרופא מעוניין לשלוח אותי לבדיקת HP חוזרת, אולם במידה וימצא אצלי שוב HP חיובי - אני לא אהיה מעוניין להתחיל טיפול אנטיביוטי נוסף, דבר שלא הועיל לי בעבר וגרם לי לתופעות לוואי קשות מאוד. כיום אני מצוי במצב של תסכול ואכזבה מהטיפולים הקונבנציונלים שקיבלתי. איכות חיי ובריאותי לא משתפרות באופן ניכר והייתי רוצה לקבל את המלצותיך לטיפול אלטרנטיבי או משלים או כל דבר שעדיין לא קיבלתי ויכול לדעתך לעזור לי. אני מתנצל מאוד על אורך השאלה ומקווה מאוד שתוכל להמליץ לי על טיפול או מרפא שיכול לעזור לי. תודה מראש עודד

שלום לא פשוט - אך אין ספק שיש לנו על מה לשוחח. מאחר ואני בחול - אשמח אם תתקשר אחרי החגים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת