ספירת דם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/10/2009 | 21:29 | מאת: אלה

שלום רב כבר כמה חודשים יש לי כאב חזה בצד ימין שמקרין לגב ולחלק התחתון בצד ימין של הגב וזרמים בידיים .עקצוצים בצואר בצד שמאל.תשישות .ירידה במשקל .ולחץ נפשי.בבדיקת דם שנעשתה לי הממצאים הראו שישנה דלקת כל שהיא אולם לא ברור היכן.טופלתי ע"י אנטי' מסוגים שונים אבל אין שיפור ממשי במצבי.פניתי מס פעמים לחדר מיון ושם נעשו לי בדיקות א.ק.ג.שהראו שהכול תקין. כיום אני עדיין עם כאב ולחץ בחזה שאינו מרפה .ומידי פעם עקצוצים בצוואר. ותשישות.אני אשה בת 50 .עדין מקבלת מחזור חודשי. ברצוני לציין כי במשך מספר שנים יש לי בעיה בבלוטת התריס ואני מקבלת טיפול של טרוקסין 200 מל. האם תוכל בבקשה להכיוון אותי מה לעשות

שלום אין לי ספק שניתן לעזור לך. קשה לי מעל דפי האינטרנט. את מוזמנת לבתקשר ולשוחח. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת