איזון מצבים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/10/2009 | 14:09 | מאת: רונן

שלום דר' דיין. אני בן 65.5, בעל מבנה רחב, ספורטאי לשעבר...(גובה -1.70 / משקל 82 ),עובד כמורה. לחץ דם (150/85)וגם לפעמים-(140/80), בדיקות דם = סכרת(127.3)-(A1C-6.1),כולסטרול 224.2 -(HDL= 43 /LDL 156), קריאטין קינסה-308. ויטמין D 20.6 . טסטוסטרון חופשי - 21.28 - (הטסטוסטרון -14.77 בתוך הנורמל.). כל יתר התוצאות של הבדיקה, "בתוך הסוגריים" של הנורמל. הרופא בקופ"ח רוצה לתת לי כל מיני כדורים, (סטטינים, גלוקופג', סילריל) ואני מאד מאד(!) לא מעוניין להתחיל עכשיו עם תרופות שמהן התנזרתי ב 40 השנים האחרונות והשתמשתי, במקרים הבודדים מאד, שהייתי צריך, רק בתוספים טבעיים ובתרופות טבעיות לשיפור שפעת וכדו'. אודה לך מאד אם תוכל לכוון אותי לשיפור הממצאים הנ"ל, ללא התרופות הכימיות. בתודה - רונן.

שלום לא ניתן לכוון או לטפל במכלול כזה של בעיות דרך האינטרנט. אין ספק שניתן עם שיתוף פעולה שלך להתגבר על רוב הבעיות ללא צורך בתרופות. כל הטיפול חייב להעשות עיי רופא המתמצא בדיאטות ובתכשירים טבעיים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת