בדיקת דם לעופרת וכספית

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/10/2009 | 17:09 | מאת: באנר

קבלתי הפנייה מרופאת משפחה לבדיקות הנ"ל,לאור שורת סימפטומים, כאבי פרקים,שינויים בבדיקות,שהחלו בפיתאומיות והיא בינתיים לא מותאת הסבר, בילדותי6-14נהגתי ללעוס שקיות ניילון(לא לבלוע)ועפרונות,בצבא עבדתי שנה בניקוי מכונות יריה כשידי טובלות כל הזמן באמבטית בנזין,יש לי סתימות רבות מאמלגם.אני עובד באחזקה כך שיש לי מגע מסויים עם חומרים מזיקים כולל אקונומיקה האם אכן בדיקת דם נותנת תמונת מצב לגבי הנ"ל,או שמא רצוי בדיקות נוספות

שלום לא משוכנע שבדיקות דם יגלו דבר מה - וכן לא יודע אם יש בדיקות מסוג זה בארץ. הייתי מאד ממליץ לבצע בדיקות שיער בחול. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת