אולטרה סאונד צוארי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/11/2009 | 15:23 | מאת: רבקה

עשיתי אולטרה סאונד צוארי בגלל מישוש של בלוטת לימפה.בתשובה שקיבלתי שיש מספר בלוטות עם מבנה סונוגרפי תקין. וגם מספר קשריות היפואקגניות באונה השמאלית של בלוטת התריס. ברצוני לדעת מה פרוש קשריות היפואקוגניות?והאם עושים עם זה משהוא? אני מודאגת.

05/11/2009 | 19:54 | מאת: שרה

גניקולוג ישמח לענות לך תשובות מדויקות, למה לך לשבור את הראש?

שלום בכל צוואר כתוצאה מזיהומים חוזרים ניתן למצא בלוטות לימפה קטנות ושפירות. בתוך בלוטת המגן נמצאו אזורים היפואקוגניים והכוונה ברוב המקרים לציסטות מכילות נוזל. יש להשלים הבדיקה עיי מיפוי בלוטת המגן. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת