שטיפת האיברים המיניים עם מים חמים..

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/11/2009 | 07:20 | מאת: ונוס..

שלום רב..אני בת 48 ..ונוהגת לשטוף את אבריי המיניים עם זרם מים חמים..פושרים..אני מחדירה לפי הטבעת זרם מים חזק בכדי להיתנקות..האם זה נכון שיש מצב שנישארים מים בחלל הבטן.. ובשל כך אני נפוחה מעט? אגב איני מקיימת יחסי מין אנליים...אני עושה זאת בגלל הניקיון.

שלום דרך פי הטבעת לא חודרים מיים לבטן אלא נשארים בתוך המעי . מדוע את עושה זאת? דר דיין

18/11/2009 | 15:18 | מאת: ונוס

אני עושה זאת בכדי לנקות את פי הטבעת..ואת האיבר המיני שלי.. קראתי באיזשהו מקום שאסור לנקות במים חמים..מדוע? האם אני עושה לעצמי נזק לעתיד?

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת