כרעם ביום בהיר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/11/2009 | 11:05 | מאת: רוני

בעלי בן 45 רץ כל יום אוכל בריא רזה התגלה יתר לחץ דם מתון(160/85)LDL -160 הטיפול התרופתי גרם לתופעות לוואי כמו כאבי שרירים בעיות בתיפקוד המיני הוא הפסיק הטיפול התרופתי מה היית ממליץ כאלטרנטיבה מלבד תזונה ללא שומנים ופעילות גופנית שהוא במילא עושה תודה

שלום אין ספק שביתר לחץ דם חייבים לטפל. הטיפול חייב להיות שילוב של אורח חיים דיאטה נכונה ותרופות. חייב להיות מעקב קפדני לוודא מהם הערכים ולנטרל גורמי סיכון נוספים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת