כאבי גרון ממושכים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/11/2009 | 17:54 | מאת: ליהי

שלום אני סןבלת בשהניפ האחרונות מהמון כאבי גרון ודלקות גרון רובן לא חיידקיות. ביקרתי אצל רופא אף אוזן גרון ואין בעיית רפלוקס וגם לא חיידק הליקובקטר וגם במשטחים הכל תקין עם זאת כל הזמן הגרון מציק לי יש בו תפליטים לבנים שלא נעלמים ולעיתים יש גם חום נמוך סביב 37. אחת הסברות של הרופא שיש חיידק שמסתתר בשקדים ואפשר לנסות טיפול ממשוך באנטיביוטיקה או הוצאת שקדים. האם יש מענה לבעיה במסגרת הטיפולים המשלימים , אם כן כיצד מגיעים אליך ? מה עלי לעשות לדעתך מבחינת טיפול קונבנציונאלי

שלום אין ספק ששני הפתרונות שהציעו לך לא מקובלים על ידי ולדעתי לא נכונים. חייבים לשבת ולפתוח תיק רפואי מסודר ולטפל. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת