קדחת המערות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/11/2009 | 22:56 | מאת: ש. לב

בני בן ה 12, היה בטיול במערות השפלה לפני שבועיים וחצי. ביום שישי שעבר, בדיוק שבועיים מאז הטיול, היה עם חום גבוה (39.5)וכאב גרון. החום חלף תוך יום. היום שוב חום גבוה (לא מדדנו, אבל לא יותר מ 38 להערכתי). האם אני צריכה לחשוש מקדחת המערות או סתם מיחושי חורף רגילים?

שלום נראה לי שמה ששכיח - שכיח! לילד יש קרוב לוודאי זיהום חורף רגיל. רק אם התופעות תמשכנה הרבה יותר זמן מכרגיל הייתי מברר לכיוונים נוספים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת