כאב בצלעות וקושי נשימתי

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/12/2009 | 13:59 | מאת: מאי

שלום דוקטור, אני בחורה בריאה בדרך כלל (נוטלת בחצי שנה הקרובה אציקלוביר כטיפול מונע) סובלת בחודשים האחרונים מכאב מוזר באזור הצלעות התחתונות, הרגשה של חוסר נעימות וקושי לנשום....ההרגשה המתוארת מתרחשת בעיקר בשעות הערב לאחר הארוחה (יותר לאחר ארוחות כבדות יותר)...כמו כן יש לציין שאני סובלת מכאבי בטן מרובים לאחרונה..האם הבעיה מוכרת לך? אני נמצאת כרגע בחול...האם זה דחוף לאבחן את הבעיה או שאני יכולה לחיות עם הסבל עוד חודש וחצי עד שאגיע לארץ?האם יש משהו שאני יכולה לעשות להקל על התופעה?? תודה מקרב לב מאי

שלום נא ספקי כמה שיותר פרטים. בת כמה את? טיפול מונע למה? יש מקום לשקול לבצע צילום חזה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת