התיעצות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/12/2009 | 10:48 | מאת: עינב

אני כשבועיים סובלת ממן התקפי חרדה שמתבטא בלחץ בחזה.דופק מהיר ,זרמים ביד שמאל. אני מטבעי טיפוס לחוץ,לא משוחרר אך אף פעם זה לא בא לידי בטוי פיזי. הרופא שלח אותי לבדיקת מאמץ והבדיקה יצאה תקינה,לחץ הדם ןהדופק אצלי עולה תמיד בבדיקה. אני מאוד סובלת כרגע וקשה לי להרגע ןגם לא רוצה כל כך לקחת תרופות ארגעה. למי עלי לפנות,איזה טיפול לדרוש,ומה לעשות כדי להרגע. תודה

שלום למה לא לקחת לתקופת זמן קצרה תרופה נוגדת חרדה ??? דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת