חום נמוך וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/12/2009 | 22:11 | מאת: דנה

כבר חודש וחצי יש לי חום נמוך שנע בין 37.2-37.5 וכאבי ראש חזקים, עברתי CT ראש, מערות פנים, עיניים והכל חזר תקין. בדיקות הדם תקינות גם הן. לאחר 3 שבועות כשהגעתי שוב לבית החולים ערכו משטח שיצא חיובי לגבי שפעת החזירים. טופלתי בטמיפלו 5ימים ובאנטיביוטיקה דוקסילין לאחר שבוע בוצע משטח ושוב חזר חיובי- קיבלתי טמיפלו ל-5 ימים נוספים. נינ שיפור קל אך כאבי הראש ממשיכים והחום הנמוך לא יורד. נערכו בדיקות דם רבות לרבות סרולוגיה שונות והכל תקין. איזה עוד בדיקות אפשר לעשות? מדוע זה לא עובר אחרי כל כך הרבה זמן?

שלום הייתי מאד ממליץ לרכז את כל הבדיקות ולבוא לשיחת בדיקה ממושכת. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת