חדשות טובות !!!

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/06/2003 | 14:00 | מאת: קבוצת הענבל

שלום לכולם, לפני זמן מה הבאנו לידיעתכם ולידיעת מנהלי הפורום את המידע על השקת מוצר חדש אשר יוכל לסייע רבות לחולי סרטן, CFS ומבריאים ממחלות קשות....אז הינה כמה חדשות טובות! - לאור התוצאות/הדיווחים שמתקבלים מחולים, אשר משתמשים כבר במוצר, הננו מבקשים להרחיב את היריעה ולתת אפשרות גם לחולים אחרים (גם לסקפטים שבכם) להתנסות ולהיווכח שאכן המוצר עונה לציפיות ויש בכוחו לשפר את איכות חייכם, לכן הוחלט בחברה ש: - 100 החולים הראשונים אשר יעבירו אישור רופא/מטפל מוסמך* על מחלתם יהיו זכאים לקבל דוגמא של המוצר ללא כל תשלום (אפילו המשלוח יהיה על חשבוננו) וזאת תמורת מילוי שאלון "איכות חיים" - לפני ואחרי השימוש במוצר. - המעונינים לקבל את המוצר מתבקשים לשלוח את האישור לפקס: 09-8829992 בברכת סוף טוב ובריא, קבוצת הענבל צביקה רונאי – מנכ"ל *רופאים/מטפלים אשר מעונינים לקבל דוגמאות עבור חוליהם מוזמנים לשלוח את הפרטים לפקס הנ"ל.

26/06/2003 | 19:08 | מאת: דלית

האם אפשר לקבל מחדש פרטים על המוצר החדש ?האם מדובר במוצר להקלה או להבראה?

שלום הפורום פתוח לדיון אך סגור להולכת שולל ובודאי של חולים נואשים. אם יש לכם אינפורמציה מיסרו אותה -ואל תשתמשו ברמזים! דר דיין

26/06/2003 | 21:12 | מאת: קבוצת הענבל

ד"ר דיין שלום, אנחנו נעביר בפעם נוספת את המידע ביום א' הקרוב. בגדול, הצפיות הם להקלה משמעותית ושיפור באיכות החיים עם סימנים ראשוניים של אפשרות להבראה וזאת בגלל אופי והתכונות הייחודיות של מרכיבים אשר הוכוחו בניסויים ומחקרים, ראשוניים, כבעלי תכונות Anticarsinogenic, אבל יהיה מאוד לא רציני ולא אחראי מצידנו לבנות על כך בוודאי לא בשלב המוקדם הזה ועוד לפני שייצרנו מספיק חוכחות בניסויים אשר יערכו שנים רבות. בשלב הזה יש לנו תגובות מרשימות מכיוון החולים האונקולוגיים המדווחים על שיפור ניכר ביכולת "העמידה" בטיפולים, שיפור תיאבון,מצב רוח והרגשה כללית. בקיצור איכות חיים! צביקה רונאי

26/06/2003 | 21:19 | מאת: קבוצת הענבל

דלית שלום, התשובה עבורך הופנתה, בשגגה, לד"ר דיין. אשר לגבי התשובה עבורו היא כדלקן: אנחנו לא רומזים וודאי שלא מוליכים שולל. הנתונים מדברים בעד עצמם ואם מישהו יבקש אותם יקבל (כולל ד"ר דיין) ויופנה למרכז המתאים ולאונקולוגים מקצועיים אשר מכירים את המוצר. בברכה, צביקה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת