לא מתאושש

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/01/2010 | 17:00 | מאת: משה

אבי בן 80 פעיל ועדיין עובד. לפני יותר משבועיים הוא אושפז עקב חום גבוה אפטיות וחולשה שממש השביתה אותו לחלוטין. בבדיקות בבית החולים לא מצאו דברים חריגים מלבד חשד לדלקת ריאות שטופלה באנטיביוטיקה. הוא שוחרר לאחר מספר ימים אבל לא מתאושש. כל יום בשעות הצהריים החום עולה לו ואנחנו נותנים לו נורופן. בבדיקות דם אצל רופא המשפחה לא נמצא כלום מלבד כדוריות לבנות נמוכות מהרגיל. הוא עדיין חלש מאוד. בביקור האחרון הרופא החליט לתת לו אנטיביוטיקה ונוגדי דלקת. מה עוד אפשר לבדוק בכדי לגלות מה יש לו ? למי צריך לפנות עוד?

שלום סליחה על האיחור בתשובה. אין ספק שלא צריך לעבור לסדר היום. יש לקחת אותו להערכה לרופא פנימי. אתה מוזמן להתקשר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת