מחסור בויטמין די

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/01/2010 | 14:43 | מאת: חיה

אני בת 55 ואיני יודעת מדוע לא מצליחים לאזן אותי בויטמין די. העלו לי כבר את המינון ל-15 טיפות ביום עם מעט לחם והתוצאה שלי: 59.6 בשעה שכתוב שהמינימום צריך להיות: 75. אולי יש תרופה אחרת או צריכים לעשות בירור מדוע אני לא מגיעה למינימום שצריך להיות??? . אני גם מקפידה לקחת יום יום כודר ויטה קל + מינרלים. תודה על העזרה.

שלום יש מקום שיש לך הפרעה בספיגת הוויטמינים השומניים. במקרה כזה הייתי ממליץ לקחת מס אינפוזיות עם ויטמין ד בכדי לעקוף את מערכת העיכול ולמלא את המחסנים- ואז להמשיך במנת אחזקה דרך הפה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת