תוצאות חריגות של :ALT, AST

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/01/2010 | 18:28 | מאת: שרה

שלום רב בבדיקת דם שיגרתית שעשיתי התקבלו שתי תוצאות חריגות ALT:67 AST:46.7 אני אישה בת 57 מקבלת אלטרוקסין לאיזון בלוטת התריס וכן אקטונל וקלציום למחלת האוסטיאופורוזיס. בדיקת הדם נעשת לצורך מעקב שנתי. בסך הכל אני חשה בטוב וכן עושה ספורט ושומרת על תזונה בריאה. אני מבקשת לדעת: על מה יכולות להעיד החריגות, וכן מה המלצתכם להמשך בירור,טיפול וכו.... תודה שרה

שלום לא הייתי עובר לסדר היום. יש מקום לבצע בירור לכוון תפקודי כבד ווירוסים ועוד. מוכן לשוחח איתך טלפונית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת