אודה לעצתך

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/01/2010 | 09:03 | מאת: נעמה

שלום ד"ר אני בת 40 ודי מיואשת מכל הטיפולים/כדורים/צמחים שניסו לתת לי מכיוון שהדבר לא עוזר לי. אני כבר שנים סובלת מכאבים בבטן השמאלית בחלק העליון של הבטן ליד הצלעות השמאליות והכאב מקרין גם לגב. הכאב עמום, מציק, טורדני, מחליש, ואף מעיר אותי מהשינה. בעבר עשו לי בדיקות ואמרו שיש לי ריפלוקס ושטי, בקע סרעפתי, רגישות ללקטוז. מדי פעם הכאב מחליף מקום לצד הימיני של הבטן העליונה ליד הצלעות הימניות וגם מקרין לגב. יש לציין שיש לי יציאות רכות אבל אין אינן מקלות על הכאב בזמן התקפה. לאחרונה תדירות ההתקפות גדלה – כל כמה ימים – והדבר מתסכל אותי עד מאוד ומחליש אותי מאוד. האם ניתן לעזור לי באיזו שהיא צורה? האם עליי לחזור ולבצע בדיקות? אודה לעזרתך.

16/01/2010 | 09:07 | מאת: נעמה

שכחתי לציין שלאחרונה בבדיקות הדם יצא שיש לי ויטמין D ברמה של 12 כאשר המינימום הוא 35 ו-FERRTIN שלי הוא 14 - וגם כן נמוך ויטמין B12 תקין וגם הומגלובין 11.2

שלום חיב לשבת איתך לפתוח תיק רפואי שלם לבדוק אותך ואז להחליט. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת