שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/02/2010 | 20:48 | מאת: אלי

שלום! יש לי כאבי גרון והרופא אמר לי לקחת אנטיביוטיקה- כמוסות של מוקסיויט פורטה 500 מ"ג, לקחת במשך שבוע, 3 פעמים ביום, כדור אחד כל 8 שעות. בפעם האחרונה לקחתי בטעות את הכדור 4 שעות בלבד לאחר הכדור הקודם (במקום 8 שעות). האם זה יכול לגרום לבעיה? והאם את הכדור הבא לקחת 8 שעות מהכדור הקודם או להוסיף את 4 השעות החסרות ולקחת אותו 12 שעות לאחר הכדור הקודם? תודה מראש.

שלום מאחר שהתשובה מאוחרת אני מניח שזה לא ממש אקטואלי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת