שלשולים וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

16/02/2010 | 10:58 | מאת: זיו

שלום לאחר טיול בהודו לפני כשנה יש לי התקפות של כאבי בטן ושילשולים שנמשכים כשבועיים , לסירוגין. לאחרונה יש לי כאבי בטן ושילשולים במשך חודש וחצי רצוף ונשלחתי לct בטן וus והתקבל : טחול מוגדל 16.5 ס"מ רוחב 8.5 ס"מ מרקם יחסית אחיד , בלט כלי דם בשער הטחול. כבד באורך 18.5 ס"מ. בבדיקות דם eos 7.2% , ירידה במשקל 3 קילו בחודש וחצי האחרונים. הייתי אצל יועץ פנימי לגבי hepatomegaly ו splenomegly. שלדבריו אינו חושב שיש מה לעשות מעבר לביקורת בבדיקות דם וus כמו כן רשם כבד בקצהו אונה שמן טחול בספק. אצל רופא גסטרו הופנתי לקולונוסקופיה יש לי מספר שאלות , אודה לך אם תשיב לי עליהם. האם לדעתך אין מקום לבדיקת סרטן לימפומה או מחלה זיהומית אחרת הגורמות לאיברים המוגדלים?(האם לא עדיף לעשות זאת כיום מאשר לחכות לביקורת ולגלות שהמחלה התפשטה). האם זיהום (במידה והתקבל בהודו לפני שנה וחצי) יכול להשפיע על גודל הטחול עד היום? האם טחול וכבד מוגדל יכולים להיות הגורם לשילשולים וכאבי הבטן?עד כמה מסוכן הטחול המוגדל? תודה רבה

17/02/2010 | 15:46 | מאת: אייל

לי היה את הסיפור הזה אחרי ביקור בתאילנד. בסופו של דבר הגעתי למטפל אלטרנטיבי במתמחה במחלות עור וגם במחלות זיהומיות וירליות. קבלתי ממנו קוקטייל צמחי שמחסל זיהומים וירלים ואחרי שלושה ימם הסיוט נגמר. צרפתי לך את האתר שלו. WWW.RAMIMO.CO.IL אתה יכול למצא אותו גם בגוגל בחיפוש : מחלת הנשיקה. ממליץ בחום. אייל

שלום לפי התאור נראה לי שהכל על בסיס זיהומי ואין צורך להרחיק לכת כל כך. תמיד יש מקום לחשוב לכיוונים אחרים - לא נראה לי שזה המקום.. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת