עייפות קשה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/02/2010 | 14:51 | מאת: נועה

שלום רב, אני סובלת מעייפות וחוסר אנרגיה מתמשכים, בעיקר בבוקר אך גם בצהריים ואחה"צ, ותמיד אחרי אוכל. אני בת 26, בריאה, בזוגיות טובה, עוסקת בתחום שמעניין אותי. אני בכושר גבוה, אני צמחונית (בדיקות דם תמיד תקינות, לא חסר דבר) אוכלת מגוון ובריא, לא מעשנת. ישנה 8 שעות ביום. אך סובלת מעייפות רבה. עשיתי דיאטה קפדנית של קנדידה במשך 4 חודשים (זו פעם שלישית שאני עושה). סיימתי לפני חודש. זה עזר רק במעט. דיקור עזר לי מאוד בשנה שעברה (להגברת צ'י) אך השנה ניסיתי ואין שיפור. מזה ארבעה חודשים אני נוטלת ציפרלקס להפרעת חרדה כללית קלה. מבחינה נפשית אני רגועה ומרוצה אך פיזית – חלשה. לרופא אין רעיון. אני מבקשת עזרה האם יתכן שמלטונין יעזור לי? או צמחי מרפא? אני נואשת ופתוחה לכל הצעה. תודה נועה

שלום נועה דיאטה לקנדידה לא מחסלת קנדידה -אלא רק מורידה את כמותה. אין ספק שהבעיה המרכזית שלך היא קנדידה המייצרת במעיים שורה ענקית של חומרים-בתהליכי תסיסה ורקבון -וחומרים אלו נספגים בגוף ויוצרים מעין הרעלה שבאה לידי ביטוי במגוון רחב של תלונות. את מוזמנת להתקשר ולשוחח לגבי עזרה. דר דיין

15/02/2012 | 01:33 | מאת: נדיה

אני בת 19 ונמצאה אצלי קנדידה מערכתית חריפה שפגעה לי גם במערכת העצבים (השמיעה, העיניים) אני בדיאטה כבר חודש אבל גם בימים שאני מגזימה קצת עם הירקות הקנדידה חוגגת בלי פחמימות אני מדוכאת מאד ולא מצליחה להיפטר בעזרת התוספי תזונה הנתורופתיים...מה עלי לעשות? בבקשה תעזור לי אני בגיל שעוד לא התחלתי את החיים ומרגישה את הסוף

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת