זיהום כרוני בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/02/2010 | 12:23 | מאת: נירה

כמי שסובלת מזה שנים מזיהום כרוני בדרכי השתן ומטופלת באפן קבוע זה כשנתיים במקרודנטין 100 מ"ג ליום (וגם זה לא תמיד עובד) אשמח לקבל יותר פרטים בקשר לטיפול הביולוגי בזיהום שעליו דבר דר' יוסף דיין בתשובתו לפנייה אליו בפורום

שלום אחת הבעיות היא שלא קים טיפול אחד שמתאים לכולם. ברפואה מקובלת לכל זיהום יש אנטיביוטיקה - כך שלט יהיו חילוקי דעות בין הרופאים. בכדי לנסות ולפתור אצלך את הזיהום החוזר - מין היסוד - אני חייב לשבת ולשוחח איתך ולהבין שורה ארוכה של נתונים שאינם קימים אצל מטופלת אחרת. הטיפול יבנה לך באופן אישי בהתאם לממצאים בשיחה ,בבדיקה ובבדיקות המעבדה ואורח החיים שלך. תודה דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת