מה הטיפול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/02/2010 | 23:22 | מאת: יעל

אבי בן 60, בשנה האחרונה סבל משושנה ברגל ימין שחזרה על עצמה כ- 8 פעמים. ובכל פעם טופל באנטיביוטיקה. בנוסף, קיבל למניעה זריקות דורביוטיק - אך ללא הועיל. בנוסף סובל מלימפדמה ופטרת בכף רגל ימין. האם יש קשר בין השושנה לבין הלימפדמה? איך אפשר לטפל כדי שהשושנה לא תחזור? קחו בחשבון שהוא מוגבל מבחינה כספית. תודה

שלום קשה לטפל באופן יסודי בבעיה ובחשבון הבנק !! יש צורך לבנות עור חדש וזאת בעיקר עיי טיפולים באוזון. כל הטיפולים האנטיביוטיים מחסלים-לעיתים בקושי רב -את החיידק אך לא פותרים את הבעיה היסודית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת