שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/03/2010 | 08:23 | מאת: דנית

שלום דוקטור, כבר חודשיים אני סובלת מצריבות בנרתיק , כל משטחים מהנרתיק תקינים, מצאו אצלי חיידק אי קולי עמיד וחיידק אורופלסמה בבדיקת תרבית שתן. השאלה שלי האם החיידקים האלה יכולים לגרום לצריבה בנרתיק ? כי לפני חודש נתנו לי כמה סוגי אנטיביאוטיקה שרק החמירו את המצב ואני כבר מפחדת לקחת אנטיביאוטיקה אחרת. תודה מראש על התשובה

שלום נא שילחי משטח לקנדידה למעבדה הממוקמת בבית חולים אלישע בחיפה. אם יש דברים לא ברורים את מוזמנת להתקשר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת