בצקות ברגליים הצטברות מים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/03/2010 | 04:56 | מאת: יהושע מרלה

מזה כחודש ויותר אני סובל מבצקות ברגליים כאשר היום כל הרגליים מהמפשעה ועד כפות הרגליים נפוחות ומלאות במים והטיפול היחידי שאני מקבל הוא הכדור "פוסיד" שאינו עוזר בכלל. הרופאים כולם אומרים שבגלל רגליים נפוחות לא מאשפזים והם למעשה הרימו ידיים. מדובר על המיון בתל השומר שבחודש האחרון הגעתי עם הפניית רופא מספר רב של פעמים ועל רופא המשפחה שמסתכל באדישות על הנפיחות והעלייה במשקל שלי עקב הצטברות המים. למותר לציין שאני נכה צה"ל וסובל מהלם קרב ומטופל בהתאם. כל הבדיקות האפשריות נעשו לי בתל השומר: מיפוי לב, אקו לב, בדיקות שתן רבות ומשונות ולא נראה כל דבר חריג. כרגע אני ממתין לתור לקריולוג מומחה בהפרעות קצב שאני סובל מכך הרבה שנים. אני מבקש לדעת לאיזה רופא מומחה עלי לפנות כדי שאוכל ללכת כרגיל ואולי גם לרוץ כמו לפני זמן לא רב.

שלום אתה חיב לעבור בדיקה יסודית אצל רופא פנימי. אתה מוזמן להתקשר לפגישה מסודרת. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת