אפיזמה (נפחת הריאות)

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/03/2010 | 21:29 | מאת: אריאלה

שלום אבי בן למעלה מ 80 וסובל מאפיזמה (נפחת הריאות) כבר מעל 20 שנה. לאחרונה אפילו החמצן שאליו הוא מחובר 24 שעות לא עוזר וכל תנועה קטנה מותירה אותו בקוצר נשימה חריף. הוא הולך 3 צעדים ונגמר לו האויר. הוא מקבל אינהלציה, משאפים שונים והוא מחובר לחמצן כל העת. האם להומיאופטיה יש מה להציע לו להקלה?? אני יודעת שזו מחלה חשוכת מרפא. תודה

שלום אם יש נזק ניכר ברקמת ה ראה אני מאד מסופק אם הומיאופתיה יכולה לעזור. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת