חוסר יציבות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/03/2010 | 15:04 | מאת: ירון

שלום. בן 35 לא מעשן ללא אלכוהול עובד במפעל עם חומריים+ממסים כימיים כ4 חודשים בבית עקב בירור רפואי לאחר ביופסייה של הכבד שהתגלה כשומנ מאוד כ 80 אחוז.סובל מחוסר יציבות עם נטייה ליפול אחורה כאבי ראש פעם ביום חולשה ברגליים לפעמים קושי לדרוך/לעמוד יד ימין עם זרמים ואי תחושה ונימול לפעמים.לאחר mri+ct מח.eng,בדיקת שמיעה רנטגן צווארי בדיקה נוירולוגית מקיפה וללא ממצאים.אני בחוסר אונים אני אמור לחזור לעבודה החוסר וודאת משגע אותי הרופאים לא מבינים ובמיוחד רופא תעסוקתי יש לי חשש לחזור לעבודה עם כל החומרים האלה והמשקלים הגדולים שאני עובד איתם מה אעשה לאן לפנות? תודה רבה.

שלום אם אתה חושש מנזק אפשרי בעבודה הייתי שוקל בחום להחליף מקום עבודה. הייתי שוקל לתת 2 עירויים עם ויטמינים שומניים שאולי נמצאים בחסר עקב ההפרעה בתיפקוד הכבד. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת